Meer dan huidverzorging. Een Meesterwerk.

 In Blog

De unieke Babor ampullen zijn ware meesterwerken, persoonlijk op maat gemaakt zorgen ze binnen enkele seconden voor zichtbare resultaten. Babor ampullen werken doelgericht want ze bevatten hooggedoseerde werkstoffen. Ze werken zichtbaar en effectief, omdat ze door de huid goed worden opgenomen.

Ervaar met een ampullenbehandeling bij ons de intensiefste vorm van schoonheidsverzorging, en met de op maat gemaakte schoonheidskuren voor thuis werkt u doelgericht op een ultieme nieuwe start van de huid.

  • Moisture – Dorstlesser
  • Vitamin – Vitaminebomb
  • Anti-stress – Time out
  • Vitality – Energiestoot
  • Lifting – Reis door de tijd
  • Night – Schoonheidsslaap

 

WIST JE DAT je bij ons ook een ampullen abonnement kunt afsluiten?

Elke twee maanden ontvang je van ons een selectie van vijf verschillende, perfect op elkaar afgestemde doosjes van kostbare werkstofconcentraten.

En dan ontvangt u van ons in December de Adventskalender met 24 ampullen KADO

 

ampullen

De heerlijke werkstofbommetjes ziin weer binnen, de op maat gemaakte schoonheidskuren van 2,3,4 of 5 weken gaan doelgericht af op uw individuele verzorgingswensen en zijn de ultieme nieuwe start voor uw huid. WIST JE DAT je bij ons ook een ampullen abonnement kunt afsluiten? Elke twee maanden ontvang je van ons een selectie van vijf verschillende, perfect op elkaar afgestemde doosjes van kostbare werkstofbommetjes.En dan ontvangt u van ons in December de Adventskalender met 24 ampullen KADO

Geplaatst door Chantiek Cosmetique op Woensdag 22 maart 2017

 

Recent Posts