Voor het behandelen met Botox bent u bij Chantiek Cosmetique aan het juiste adres. Naarmate we ouder worden neemt het collageen en elastine in de huid af, mimiek van het gezicht laat tekenen van veroudering zien en de zwaartekracht trekt als het ware de huid naar beneden, hierdoor verschijnen er rimpels.

Botox wint al een aantal jaren flink aan populariteit en wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. Ook mannen weten steeds vaker de weg naar een botox-behandeling te vinden. Helaas doen zich nog veel onzinverhalen op het internet de ronde. Dit kan sommige mensen ervan weerhouden om een behandeling te ondergaan. Volledig onterecht, want behandelen met botox is eenvoudig en heeft zeker een groots effect. Onze Cosmetisch arts kiest alleen voor een gedoseerd gebruik van botox. Het doel is de huid te verjongen en frisser te maken. Zeker niet om de spier geheel plat te leggen. Hierdoor is het resultaat geheel natuurlijk en ziet de huid er tevens ook jonger uit. Een hele mooie aanvulling op onze huidverbeterende behandelingen.

Voor een afspraak en de tarieven, ga naar RUIG Cosmetics

Wat is en doet botox?

Botox is een afkorting van botuline toxine. Met dit eiwit verlammen we tijdelijk de zenuwen die spieren aansturen. Met het inspuiten van botox trekt de spier tijdelijk minder krachtig samen. Veel mensen kennen botox alleen voor het behandelen van rimpels. Maar botox kan ook voor medische doeleinden worden ingezet. Zoals bijvoorbeeld bij migraine, tandenknarsen of overmatige transpiratie. Bij cosmetisch gebruik zijn de bekendste zones de fronsrimpel (tussen de wenkbrauwen), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Maar het behandelen van bijvoorbeeld het kuiltje in de kin, de lijntjes rondom de neus en afhangende mondhoeken zijn ook erg effectief.

Tijdens de behandeling zal u enkele injecties krijgen in het indicatiegebied. De duur van een behandeling met injectables bedraagt 30 minuten. Na de behandeling kan het behandelde gebied gevoelig aanvoelen. Er kan op de huid een lichte zwelling en roodheid zichtbaar zijn. Dit zijn normale symptomen na een behandeling met injectables en verdwijnen heel snel.Voordat er tot behandeling wordt overgegaan wordt er eerst zorgvuldig gekeken en geluisterd naar jouw wensen en verwachtingen

Het resultaat van een behandeling met Botulinetoxine is na twee week volledig zichtbaar en houdt gemiddeld 4 maanden aan.

Meer weten wat de mogelijkheden zijn bij cosmetisch arts Daan Ruig? Volg hem op instagram

Contact opnemen

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Not readable? Change text. captcha txt

NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

nb-icon-001

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!