Je huid vertelt hoe het met je gaat

Wat zie en voel je, als je in de spiegel kijkt? Misschien zie je rimpels door zorgen, een doffe huid door moeheid of voel je de sporen die afvallen en operaties hebben achtergelaten. Op ikhuidvanje.nl lees je alle ins & outs over wat je ziet en – niet onbelangrijk – wat je hieraan kunt doen. De bindweefseltechniek van LPG® helpt je huid zonder risico’s of bijwerkingen, op een natuurlijke manier verbeteren en haar cellen te herstellen. Zo werk je niet alleen aan een gezonde en stralende huid, maar help je je lichaam weer in balans te brengen.

LPG Apparaat

Wat is endermologie?

Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Deze pijnloze techniek werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. Daarbij geldt altijd maximaal respect voor de huid. Zonder risico’s of herstelperiodes met resultaat voor de langere termijn. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® ( Louis Paul Guitay) met meer dan 37 jaar ervaring wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische celstimulering.

100% natuurlijk stimulatie van de eigen lichaamscellen

Hoe werkt het?

Endermologie is een intensieve, maar aangename bindweefselmassage. Deze behandeling behandelt de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt versneld. Het zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de afvoer van vocht en vetcellen. Met de LPG Endermologie wordt er daardoor gewerkt aan de stevigheid van de huid én aan het plaatselijk verminderen van vetophopingen.

De LPG apparatuur werkt in op zowel de adipocyten (vetcellen) en de fibroblasten (jeugdigheidscellen) in de huid. De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rolt deze langzaam heen en weer. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold”, om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Het overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor het een effect heeft van lymfedrainage.

De Endermologie behandelingen zijn toe te passen voor verschillende problemen en doeleinden:

  • Verminderen cellulite
  • Plaatselijk vet verminderen
  • Silhouet verbeteren
  • Stoornissen in de doorbloeding
  • Zware en vermoeide benen
  • Spierontspanning
  • Huidversteviging & -verjonging

De behandeling is zo goed als pijnloos. Sterker nog: de meeste mensen ervaren het als aangenaam en ontspannend. Een effectieve behandeling combineren met een relaxmomentje. Wat wilt u nog meer!

Altijd resultaat

Al vanaf de eerste sessie zijn er resultaten waar te nemen. Deze nemen toe naar mate er meer behandelingen plaatsvinden. Vanaf ongeveer 3-4 sessies zijn er bij de meeste mensen duidelijke verbeteringen waarneembaar. Voor het mooiste resultaat bevelen wij u aan om een kuur te volgen. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen en zijn afhankelijk van lichaamseigenschappen, lifestyle en leeftijd.

Uiteindelijk overleggen we samen met u wat het meest geschikte behandelplan is. Over het algemeen geldt dat de resultaten enkele maanden tot soms meerdere jaren zichtbaar zijn. Om dit resultaat te behouden adviseren wij om na een eerste kuur regelmatig een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren, variërend van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

Wil je deze behandeling zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden

Tarieven LPG Endermologie

Intake consult gratis

Behandelingen los.
20 min                                € 39,50
30 min                                € 59,50
40 min                                € 79,50
60 min                                € 119,-

Kuren
10 x 20 min                       € 360,-
10 x 30 min                       € 540,-
10 x 40 min                       € 720
10 x 60 min                       € 1080,-

Bij een kuur voor het lichaam het Endowear pakje t.w.v. €35,- cadeau.
Bij een kuur voor het gezicht de Ergolift klepjes t.w.v. € 30,- cadeau.

Wanneer u een Endermologie kuur met 10 behandelingen afneemt is het mogelijk deze in twee termijnen te betalen.

Behandelingen van het gezicht worden afgesloten met huid verbeterende verzorgingsproducten.