Spot reducer, de oplossing voor pigment en ouderdomsvlekken.

Een gelijkmatige,stralende teint het doel van iedereen. Nog meer dan rimpels of een verslapte huid maken huidverkleuringen en ouderdomsvlekken het perfecte huidbeeld dof.

Een mooie huid blijft vaak slechts een ideaalbeeld. De Babor tech spot reducer helpt u nu tot een gelijkmatige teint een fantastische uitstraling.

Wat is de Spot Reducer?

De spot reducer werkt volgens een erkende, door de dermatologie afgeleide methode voor de behandeling van ouderdoms- en pigmentvlekken, doordat de spot reducer met druk en nauwkeurigheid tot op de millimeter hyperpigmentaties bevriest.

De extreme kou(-27 graden) laat het water in de cellen en celtussenruimten bevriezen, bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10 tot 14 dagen af.

Wat kunnen we behandelen met de Spot reducer?

We kunnen de volgende pigmentverschijnselen behandelen.

  • Ouderdomsvlekken
  • De door zon ontstane pigmentplekken.

We kunnen geen pigmentvlekken op het bovenste ooglid alsmede op behaarde regio’s, zoals van de hoofdhuid en van de wenkbrauwen met de Spot reducer behandelen

De te behandelen pigmentvlekken worden binnen enkele seconden zonder direct huidcontact makkelijk, snel en vrijwel pijnloos bevroren.

Waar moet u op letten?

Na de behandeling met de spot reducer ontwikkeld zich een klein korstje, ofwel de regeneratie fase.

Wees voorzichtig met:

  • Uitgebreid badderen
  • Sauna
  • Zwembad

en alle activiteiten die het loslaten van het korstje kunnen veroorzaken, omdat dit hyperpigmentaties(donkere vlek) of hypopigmentaties(witte vlek) kunnen veroorzaken.

Breng overdag zeker een zonbescherming met SPF 50 aan.

Neem direct contact op of vraag een intakegesprek aan!