Over Chantiek Schoonheidsspecialisten

Schoonheidsspecialist: Arna Hagen

Ik ben sinds 1990 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en mijn doel is om samen met mijn collega Bastia u te helpen bij de wens die iedereen eigenlijk heeft: “Oud worden en daarbij jong te blijven”.

Ruim 30 jaar geleden reed ik met mijn dochter door de Benelux tunnel en dacht: “Als ik mijn droom waar wil maken moet ik daar nu mee beginnen. Toen ik de tunnel uitreed was dat het begin van het verwezenlijken van mijn eigen schoonheidssalon Chantiek Cosmetique.

De afgelopen jaren heb ik mij steeds verder ontwikkeld in de zeer interessante maar uitgebreide wereld van de schoonheidsverzorging. Daarbij, altijd het voor mij zeer belangrijke blijf bij jezelf onderwerpen te blijven. Wat is logisch? Wat is haalbaar? En Wat kunnen we waarmaken? Daar zijn veel cursussen en opleidingen voor nodig om zover te komen. Van de firma Babor waar ik al vanaf het begin mee werk hebben wij hier ook heel veel ondersteuning bij, in zowel de praktijk als de theorie. Zo komen we ook in aanraking met de nieuwste en speciaal ontwikkelde apparatuur waar we in de salon heel mooie resultaten mee kunnen behalen.

Ik heb o.a. de volgende opleidingen behaald.

  • Specialisatie elektrisch ontharen
  • Specialisatie van de acne huid
  • HBO medische basis vakken
  • Dermatologie voor schoonheidsspecialisten
  • en heel veel andere praktijk gerelateerde cursussen

De mooiste resultaten van huidverbeteringen kunnen we natuurlijk alleen samen bereiken met de steeds vernieuwende technieken bij mij in de salon en u met de dagelijkse verzorging thuis.

Bastia_Chantiek

Schoonheidsspecialist Bastia Herlaar

Sinds 2007 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Tot 2011 ben ik werkzaam geweest bij Thermen Holiday hier heb ik geleerd hoe je door middel van een behandeling of massage de klant heerlijk kan laten ontspannen. Mijn vaardigheden heb ik in de loop der jaren verder ontwikkeld door verschillende opleidingen en cursussen te volgen

  • Acne specialisatie
  • Microdermabrasie
  • Micro Needling

 

Huidtherapeut Aleksandra Bogomaz

Mijn naam is Aleksandra Bogomaz, sinds 2006 werkzaam als huidtherapeut en elke dag is het voor mij weer een nieuwe uitdaging om jou van een passend verzorgingsadvies te voorzien. Onze huid is het grootste orgaan en tegelijkertijd de spiegel van ons innerlijk. Bij Huidmedzorg hebben wij ons gespecialiseerd in behandeling van diverse huidproblemen. Voor jou gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw huidklachten.

Wij hebben samenwerking gevonden met dermatologen, plastisch chirurgen, orthopeden, huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Twijfel niet om contact op te nemen als je last hebt van vlekken, roodheid, acne, droge huid, littekens, ongewenst haargroei of vochtophoping.

Huidmedzorg.nl

Daan Ruig

Cosmetisch arts Daan Ruig

Mijn naam is Daan Ruig, arts en specialist in injectable behandelingen. Ik heb mijn studie geneeskunde afgerond aan de universiteit van Leiden, waarna ik na enkele jaren op de afdeling Chirurgie heb gewerkt. In deze tijd heb ik veel kennis op gedaan van het menselijk lichaam en meer specifiek de anatomie daarvan. Deze kennis en ervaring komen mij goed van pas bij injectable behandelingen. Voor mij zit de uitdaging van een goede cosmetische behandeling in het vinden van een middenweg tussen het verzachten of zelfs verbeteren van storende kenmerken zonder daar een onnatuurlijke uitstraling van te krijgen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs om hier eens over te spreken!

http://www.instagram.com/ruigcosmetics

Neem direct contact op of vraag een intakegesprek aan!

Contact opnemen

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Not readable? Change text. captcha txt

NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

nb-icon-001

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!