100% INDIVIDUEEL Door precisie en perfectie

Individueler kan huidzorging niet zijn. De ultieme kracht van de hoogwaardige afzonderlijke werkzame stoffen zorgt voor een precieze samenstelling van 100% individuele huidverzorging. Door de gerichte activering van afzonderlijke huidmechanismen worden zichtbaar perfecte resultaten bereikt.

Individueel en zeer effectief te combineren
Innovatieve formule zonder geur en kleurstoffen

Waarom Doctor Babor Pro?

We maken een gerichte keuze van werkzame stoffen voor een maximaal resultaat. Dit doen we door middel van de verschillende producten afgestemd op jouw huid en doel.

AHA-Fruitzuurpeeling
De meest intensieve huidvernieuwing zonder onaangename afschilfering van de huid. Individuele behandelingen met AHA-peelings met een zuurgehalte van 10-30%.
Bij de peelings voor de professionele behandeling zijn fruitzuuraandelen en PH-waarde exact in evenwicht. Afgestemd op het individuele huidbeeld en dankzij professioneel gebruik, geeft de peeling het startschot voor een gelijkmatige huidvernieuwing die zich vanuit de diepte tot aan de bovenste huidlaag voorzet- en dit zonder de huid onnodig te belasten. Hoe hoger de peelingintensiteit, hoe hoger het gehalte aan glycolzuur dat diep doordringt en hoe lager de PH waarde.

Power Concentrates
Individueler dan dit wordt huidverzorging niet! De concentraten zijn telkens gefocust op één werkstof. Zo beïnvloeden ze doelgericht een gekozen mechanisme in de huid.

A – Retinol   Verfijnt de structuur en activeert de huidvernieuwing.

C – Vitamine C Verstevigt en optimaliseert de teint.

FR – Ferulinezuur Beschermt en regenereert.

CE – Ceramide Versterkt de huidbarrière en geeft structuur.

EGF – Growth factor Activeert huideigen groeifactoren voor een soepele gladde en stevige huid.

HA – Hyaluronzuur Hydratatie met 4 soorten hyaluronzuur, vult op en beschermt.

AG – Microsilver kalmeert bij irritaties en oppervlakkige ontstekingen, beschermt en verstevigd.

BG – Bètaglucan Kalmeert de huid direct, verhoogd het weerstandsvermogen en brengt balans voor een ontspannen hersteld huidgevoel zonder irritaties.

BA – Boswelia Anti-irritatie, directe kalmering bij jeuk, roodheid, psoriasis en eczeem. bevordert de regeneratie van de huidbeschermingsbarrière en versterkt het natuurlijke weerstandsvermogen

 

ULTIEME CREME EXPERTEN & SPECIALE PRODUCTEN
Voor gerichte activering van de huid en ter verbetering van het absorptievermogen van werkstoffen en intensieve verzorgingsresultaten.

EGF – EGF & Collagen Cream. Versteviging, versterking, Anti-Rimpel. Herstructureerd en vult de huid van binnen op, reduceert lijnen en rimpels. Maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur. Verstevigd het weefsel en verbeterd de elasticiteit en flexibiliteit van de huid.

PM – Phytomoss cream Een versterkte, intensief gehydrateerde en frisse huid. Verhoogt het weerstandsvermogen en het vochtgehalte van de huid. Ideaal bij een huid met roodheid, ruwe schilverige plekken, gebrek aan vocht en een gespannen gevoel

 

 

AHA – Peeling overnight effectieve fruitzuurpeeling voor thuis. Frissere en zachte gladde huid in één nacht. Glycolzuur en perfectionpeptide activeren `s nachts de afschilvering voor een verfijnd, helder en gelijkmatig huidbeeld.

NIC- Skin activator  activeert de huideigen doorbloeding voor een beter opnamevermogen en een rozige vitale teint.

EGF – Creme masker Gladder en strakker makend masker, Speciale peptide activeren de huideigen groeifactoren voor een soepele en gladde huid die er als nieuw uitziet. Ideaal na de Microdermabrasie of Microneedling.

Neem direct contact op of vraag een intakegesprek aan!