Persoonlijke huidtherapie met Doctor Babor Pro

 In Blog

Nieuw en Exclusief bij ons
Doctor Babor Pro! Persoonlijke huidtherapie
Effectieve producten en behandelingen vervullen jouw individuele huid wensen.
Nauwkeurig geformuleerd, zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen.

Daarmee maken wij het voor u mogelijk als BABOR PRO experts de meest verschillende huidproblemen nog doelgerichter en individueler te behandelen, met de bijpassende verzorging voor thuis voor het meest optimale resultaat.

Vanaf nu vinden jullie bij ons de laatste ontwikkelingen in fruitzuurpeelings en Power serums.

De bijzondere AHA fruitzuurpeelings in verschillende intensiteiten zorgen voor een gecontroleerde, gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen een huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag. Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zetten de fruitzuurpeelings een uitgebreide, intensieve, regenererende activiteit van de huid in gang.

De Doctor Babor Pro serums zijn ultieme,effectieve verzorgingsboosters voor je eigen beautyroutine thuis. Voor elk probleem is er een oplossing, roodkleuringen en prikkelingen, jeuk, gebrek aan vocht, geïrriteerde gevoelige huid, huid die regeneratie nodig heeft, uitgeputte belaste huid, onzuiverheden en verslapte huid. Met al onze nieuwe serums hebben wij de oplossing.

 

Nieuwsgierig??? Maak nu een afspraak.

Recommended Posts