Onze huidtherapeut Aleksandra is regelmatig bij ons in de praktijk om de meer medische behandelingen op zich te nemen.De Fibroblasting, ook wel Plasma lifting genoemd, is een revolutionaire techniek, waarbij je zonder operatie de huid zeer effectief kunt verstrakken en liften. Het verwijdert rimpels, plooien, en overtollige huid rondom de ogen, mond, hals en zelfs buik!! Het resultaat is te vergelijken met een ooglidcorrectie door middel van een operatie en houdt jarenlang aan.

De huid rond de mond en hals is moeilijk met een operatie te liften. Door middel van Plasmalift/Fibroblasting kan ook deze huid gelift worden.

De fibroblasten die zich in de huid bevinden worden naarmate je ouder wordt steeds minder actief en produceren steeds minder collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid slapper. Door fibroblasting toe te passen krimpt de huid en wordt de huid weer strakker.
Hoe werkt het?

Middels een applicator wordt stikstof en zuurstof samengebracht tot een ‘plasma-spot’, de lucht tussen de huidplooien wordt direct ge-ioniseerd. Hierdoor wordt de overtollige huid op een gecontroleerde wijze pijnvrij verwijderd.

Afhankelijk van de huidconditie zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.
Voordelen

zonder snijden
geen littekens
geen napijn
geen risico’s
te veel weghalen niet mogelijk
niet leefijdsgebonden