Voor welke Gezichtsbehandeling kies ik?

shutterstock_263524064Dit is volledig afhankelijk van het doel.  Wat wil je bereiken? Wat is je probleem? Verslapte huid, Rimpels, Anti-aging Pigmentvlekken, Acne, Littekens, Couperose of kom je puur voor ontspanning? Vele wegen naar een mooie huid, een gezichtsbehandeling is maatwerk op jou persoonlijk afgestemd.

Babor huidverzorging

Skinovage gezichtsbehandeling

Het intelligente verzorgingssysteem perfect afgestemd voor elk huidbeeld. Met als resultaat: een stralende schoonheid

  • Intensive verzorging voor een droge huid
  • Kalmering voor een gevoelige huid
  • Voor een gemengde huid in balans
  • Vitaliteit voor de huid die regeneratie nodig heeft
  • Zuiverende verzorging voor een onzuivere huid.

Acne behandeling

Acne vulgaris, ook wel jeugdpuistjes genoemd is een verzamelnaam van verschillende huidaandoeningen die te herkennen zijn aan puistjes en mee-eeters door een overmatige productie van talg. In deze verstopte talgkliertjes bevindt zicht een bacterie (propioni bacterie) die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen veroorzaakt.

Door onze Anbos specialisatie is vergoeding van deze gezichtsbehandeling door uw zorgverzekeraar mogelijk afhankelijk van uw polis.

Anti-aging gezichtsbehandeling

HSR Lifting

Gezichtslifting, anti rimpel gezichtsbehandeling van de nieuwe generatie werkstoffen voor meer spankracht en elasticiteit. Uw persoonlijke anti-rimpelexpert voor het totale gladmakende effect.

Reversive

Morgen mooier dan gisteren, verzorgingssensatie die de jeugdigheid van de huid reactiveert.

Deze exclusieve gezichtsbehandeling met hoogwaardige werkstoffen in perfecte synergie om de huid haar jeugdige uitstraling en frisheid terug te geven. De huid ziet er strakker uit, krijgt een mooie egale teint en voelt zijdezacht aan.

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Doctor Babor

Cosmeceuticals, buitengewone verzorgingsproducten op het gebied van de cosmetiek en de farmaceuticals.

Wetenschap uit de Doctor Babor laboratoria verenigen in hun onderzoek de kennis uit de geneeskunde en de natuur. Hoog geconcentreerde actieve werkstoffen worden ingezet voor deze gezichtsbehandelingen met efficiënte oplossingen voor specifieke problemen en snelle, zichtbare resultaten.

Repair Cellular: Voor een huid die regeneratie nodig heeft. Vernieuwt, regenereert, versterkt en hersteld.

Lifting Cellular: Tegen rimpels en verlies aan elasticiteit. Verstevigd de verslapte huid, optimaliseert contouren en verminderd rimpels.

Refine Cellular: Voor een onregelmatig huidbeeld. Corrigeert, vernieuwt en verfijnt.

Neuro sensitive Cellular: Voor een extreem droge gevoelige huid. Een onaangenaam gespannen gevoel van jeuk en roodheid worden onmiddellijk verminderd.

Purity Cellular: Zeer efficiënte probleemoplosser bij een onzuivere (acne) huid en door stress veroorzaakte huidonzuiverheden. Acute puistjes en mee eters worden snel en effectief bestreden.

Neem direct contact op of vraag een intakegesprek aan!